Kaas thuisbezorgd

Heeft u kaas nodig maar geen tijd om de stad in te rijden? Dan komen wij graag bij u langs! Lees verder voor meer informatie over wanneer we bezorgen en wat de kosten zijn, of ga direct naar het bestelformulier om uw bestelling te plaatsen.

Vanwege drukte hebben wij helaas onze thuisbezorgd-service moeten opschorten in ieder geval tot 2018. Onze excuses voor enig ongemak.

Het bestelformulier vindt u hier.

Altijd vers!

De Wit kaas heeft als doel de kaas zo vers mogelijk bij u thuis te bezorgen. Pas vlak voor bezorgen wordt de kaas gesneden en verpakt.

Bestel- en aflevertijd

U kunt 24 uur per dag bestellen via het bestelformulier. Wij leveren alleen in Nijmegen van maandag tot en met vrijdag. We komen bij u langs tussen 17:00u en 20:00u. Afwijkende levertijd is mogelijk in overleg. Als u vóór 13:00u bestelt kunnen wij nog dezelfde dag leveren!

Bezorgkosten

Voor bestellingen tot en met €15,- zijn de bezorgkosten €1,95. Alle bestellingen boven de €15,- worden in Nijmegen gratis bezorgd. Wilt u kaas laten bezorgen buiten Nijmegen? Neemt u dan voor meer informatie contact op met bestelling@dewitkaas.nl.

Betalen

U betaalt aan de deur met uw PIN-pas. Contant betalen heeft niet onze voorkeur - mocht u toch contant willen betalen dan graag gepast.

Bevestiging

Nadat wij uw bestelling hebben gecontroleerd sturen wij u een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Controleert u of alles klopt. Nadat wij uw bestelling hebben voorbereid (vlak voor levering) sturen we nog een tweede bericht waarin het totaalbedrag van de order wordt vermeld.

Prijzen

De uiteindelijke prijs wordt via mail doorgestuurd nadat uw order is gesneden. De prijzen van de producten via internet zijn gelijk aan de prijzen die u in de winkel betaalt.

Vragen of hulp nodig?

Achter De Wit kaas online staat een betrouwbaar team met jarenlange kaaservaring. Indien u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het bestellen, dan kunt u ons mailen via bestelling@dewitkaas.nl.